Vragen ? Bel 085 040 7444

De Organic Scorecard van TransMind geeft inzicht in de wijze waarop iemands gedrag ontstaat, waar dit vandaan komt en wat diegene eigenlijk wil in het leven.

Door gebruik te maken van de 12 universele domeinen van bewustzijn, komt een totaalbeeld tevoorschijn van wie je bent, wat je drijfveren zijn en je doelen. Wat zijn je sterke en zwakke punten?

Door inzicht te hebben in wat je wilt en wat je kunt, sta je sterk tegenover je opdrachtgevers, zakelijke partners en collega’s. Je doelen worden duidelijk zichtbaar waardoor je deze beter kunt bereiken en het contact met je zakenrelaties verloopt soepel en open, omdat je weet waar je kracht ligtt. En waar niet. Confronterend misschien, maar vooral zeer nuttig en waardevol.
Kortom, een onmisbare tool op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Hoe werkt het
Zoals veel tests en assessments werkt de Organic Scorecard met een online-vragenlijst. Wanneer je deze hebt ingevuld neemt de coach contact met je op om een afspraak in te plannen voor een gesprek. In dit gesprek, dat ongeveer anderhalf uur in beslag neemt, krijg je feedback op jouw scores. Het gaat over jouw drive, jouw mogelijkheden, jouw kracht en jouw valkuilen. Je krijgt een rapport mee naar huis om e.e.a. zelf nog eens rustig na te pluizen.

Meer informatie over de scorecard vind je op www.transmind.nl of neem contact op met Rien Wesseling via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Tweets

Wist je dat VZZP een samenwerking is aangegaan met @ondernemersnetw en @ikwordzzper.nl? Lees hier meer:… https://t.co/4eFS7Yycwl

Hou me op de hoogte

Vragen?