Vragen ? Bel 085 040 7444

Logo SasJe moet er niet aan denken: arbeidsongeschikt raken. Als zzp'er ben je dan volledig op jezelf aangewezen en zelf verantwoordelijk voor het opvangen van inkomsten die je misloopt. Als zzp'er is het daarom extra belangrijk om een goede AOV af te sluiten. Als lid van de VZZP kun je korting krijgen bij Sas. Assurantiën bv.

Over Sas. Assurantiën bv

Sas. Assurantiën bv bestaat sinds 1996 en is gespecialiseerd in diensteverlening en advisering aan zelfstandigen en particulieren. Met zeer ruime ervaring in dienstverlening en advisering beschikt Sas. Assurantiën bv over een uitgebreide expertise voor de financiële dienstverlening aan zelfstandigen en particulieren. Ook voor zzp'ers in de (thuis)zorg biedt Sas. Assurantiën unieke maatwerkoplossingen met collectiviteitskortingen.

Aan deelnemers van de VZZP biedt Sas. Assurantiën bv een aantrekkelijk verzekeringsaanbod.

Wat houdt het in?

Als lid van de VZZP betaal je slechts € 275 voor het laten opstellen van een adviesrapport AOV van Sas. Assurantiën bv. Daarvoor dien je minimaal een basislidmaatschap te hebben. Meer weten over de mogelijkheden en een scherp verzekeringsaanbod via de VZZP? Neem dan contact op met Sas. Assurantiën bv via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoonnummer 0118 - 413111.

Partner
Sas. Assurantiën bv.

Hou me op de hoogte

Vragen?