Vragen ? Bel 085 040 7444

Wat houdt het in
Met het pakket InStap van SnelStart kun je als zzp'er goed uit de voeten. Met een maandbedrag van slechts € 9,50 beschik je over een compleet facturatie- en boekhoudpakket waarmee je ook je btw-aangiftes kunt versturen! Daarnaast heb je snel en eenvoudig inzicht in je inkomsten en uitgaven.

Met inStap kun je:

  • Eenvoudig boekhouden
  • Gemakkelijk factureren
  • Btw-aangifte elektronisch versturen
  • Facturen e-mailen
  • Simpel beheer van relaties en artikelen


Ledenvoordeel

Kies je voor inStap? Dan krijg je -naast een maand gratis proberen- bij een jaarcontract één maand gratis! Daarnaast krijg je 30% korting op een cursus naar keuze.

Liever eerst uitleg over boekhouden met SnelStart? Kijk dan naar de gratis webinars, waar SnelStart experts uitleggen hoe je in heldere stappen met SnelStart werkt. Ook is er een serie gratis E-books, speciaal voor jou als ondernemer! Download bijvoorbeeld het E-book over boekhouden. Je kunt er ook voor kiezen om een cursus te volgen, voor ondernemers met én zonder SnelStart ervaring. Meld je nu aan!

Hoe werkt het
Klik hier om inStap gratis te proberen of meteen te bestellen.

Heb je vragen over SnelStart, inStap of bijvoorbeeld een ander pakket wat beter bij je past? Dan staat de afdeling Verkoop voor je klaar. SnelStart is op werkdagen van 09:00-17:00 bereikbaar op 0222 - 363 060.

Partner
SnelStart

Korting op andere boekhoudprogramma's

Via Het Ondernemerscollectief kun je, als je basislid bent bij VZZP, ook korting krijgen op overige boekhoudprogramma's. Denk aan:

Wil je gebruik maken van deze kortingen? Vraag jouw kortingscode op door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van jouw lidmaatschapsnummer.

Tweets

Wist je dat VZZP een samenwerking is aangegaan met @ondernemersnetw en @ikwordzzper.nl? Lees hier meer:… https://t.co/4eFS7Yycwl

Hou me op de hoogte

Vragen?